Eaton Power Quality Oy

Kansainvälinen Eaton on johtava yritys sähkönsyötön varmistuksessa, sähkön jakelussa sekä hallinnassa. Yhdysvalloissa pääkonttoriaan pitävän Eatonin myynti- ja huoltopisteitä on yli 30 maassa sekä jakelijoita yli 100 maassa ympäri maailmaa. Eaton Power Quality Oy on Suomen UPS-myynnin markkinajohtaja takanaan 45 vuoden kokemus UPSien suunnittelusta, valmistuksesta ja toimituksista. Suomessa Eatonilla on noin 200 työntekijää.

Eaton Power Quality Oy on luottanut ICT-hankinnoissaan WellDone Solutionsiin jo 15 vuoden ajan.

WellDone Solutions on meille tärkeä kumppani ICT-tavarantoimittajana. Luotamme siihen, että he tuntevat markkinoiden parhaat ratkaisut. Asiakassuhde toimii välillämme niin, että soitamme heille, kerromme tarpeemme ja saamme sovitussa ajassa laitteistot ja tarvikkeet haluamaamme toimipisteeseen.

Sami Halme Eaton Power Quality Oy:stä

Tilaamme heiltä mm. audiovisuaalisia laitteita joko suoraan asennettuna tai sitten tarvikkeina. Hyvä toimitusvarmuus ja toimiva palvelukonsepti säästävät meiltä aikaa ja paljon huolta, kun homma toimii.

Sami Halme Eaton Power Quality Oy:stä

Vahvan teknologiaosaamisen avulla olemme ratkaisseet asiakkaidemme ongelmia jo vuosikymmenten ajan.

Ota yhteyttä, kun haluat laittaa neuvottelutilasi kuntoon.

Kosketuspaneeli on hyvä juttu, koska meillä käy 50 tuntiopettajaa. Laitteiden on oltava sellaisia, että vierailevat asiantuntijat voi keskittyä esitykseensä tekniikan häiritsemättä.

JHL-opiston rehtori Anne Karjalainen

Enää ei voi AV-järjestelmää erottaa tietotekniikasta. Opiston uusi AV järjestelmä on nyt IT:n vastuulla.

Tietohallintopäällikkö Sami Närvänen

Tekniikan tulee tukea monimuotoista opetusta ja, että tilat ovat mukavat ja innostavat. Se mikä meitä myös puhutti oli yhteisöllisyys eli, että tekniikkaa tukee yhdessä oppimista.

JHL-opiston rehtori Anne Karjalainen

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL on 240 000 jäsenellään Suomen suurin ammattiliitto.

JHL-Opistolle rakennettiin uusi digitalisoitu järjestelmä, joka tekee mahdolliseksi järjestelmän joustavan käytön, hallinnan ja valvonnan.

Teknisesti AV-järjestelmä koostuu keskitetystä ratkaisusta luokkahuoneisiin, ryhmätyötiloihin ja aulatiloihin, ovenpielinäytöistä, videotykeistä ja näyttöpaneeleista, SMART Board -älytauluista sekä niiden integroinnista toimivaksi kokonaisuudeksi.

Lehdistötiedote